AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Barış Mahallesi Ağrı Cad. 710. Sokak N 4 Doğubayazıt/AĞRI Rıza Ertuğrul ERYILMAZ Anadolu Lisesi Binası 4.Kat
Vizyon
VİZYONUMUZ Okulda verilen bilgileri becerileriyle birleştiren, sorumlu, empatik, sempatik ve kaliteli sağlık personelinin yetiştiği bölgemizdeki tek adres olarak tercih edilirken fark yaratan ve saygınlığı olan güzide bir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda ; Toplumun sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla mesleki bilgi ve becerilerle donatılmış, sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da yükseltecek, sağlık hizmetlerine güveni artıracak, kendisi ve toplumuyla barışık, mesleğiyle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden ve sürekli kendini yenileyen milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen sağlık elemanları yetiştirmektir.
Başlangıç 08:10 Bitiş 17:10 Öğle Arası:12:10-13:10
Belediye dolmuşları
Yerleşim Yeri
Barış Mah. Ağrı Cad. 710. Sok. No:4 Doğubayazıt/AĞRI(Rıza Ertuğrul ERYILMAZ Binası)4.Kat
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl merkezine 100 km uzaklıkta olup Doğubayazıt Rıza Ertuğrul ERYILMAZ Anadolu Lisesi Binası 4. Katında Eğitim Öğretime Devam Etmektedir.
OBP:94,4915-84,6066
Okulun Sınav Başarı Durumu
2021 - 2022 eğitim - öğretim yılında mezun olan 68 öğrencimizden 4 öğrencimiz Lisans, 13 öğrencimiz ise Ön lisans bölümlerine kayıt yaptırmıştır.
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Başarı Yüzdesi %25
MASA TENİSİ VE SATRANC
PROJELER kitap okuma yarışmaları
e-Twinig projesi,Meslek liseleri ailelerle buluşuyor,Tubitak projesi
Diğer Hususlar
Okulumuz Rıza Ertuğrul ERYILMAZ Anadolu Lisesi Binası 4.Katında Eğitim Öğretim Yapmaktadır.